AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI OKTAY ÇANAK, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Oktay Çanak, seçim gezileri çerçevesinde Türkiye'nin en büyük Ziraat Odaları arasında olan Altınordu Ziraat Odamızı ziyaret etti.

Başkanımız Uğur Cörüt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Oktay Çanak; "AK Parti iktidarı döneminde çiftçilerimize çok ciddi destek olundu ve bu destekler hala devam ediyor. Bende inşallah 7 Haziran'da TBMM'ye Milletvekili olarak gittiğim takdirde sizlerin yanında olmaya devam edeceğim" dedi.

Oda Başkanımız Uğur Cörüt'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bizler çiftçilerimizin temsilcileri olarak özellikle fındıkta devam eden Alan Bazlı Gelir desteği ödemelerinin önümüzdeki yıllarda artarak devam etmesini istiyoruz. Çiftçilerimiz için projeler yapıyoruz. Önümüzdeki yıl yeni projelerle sizlerinde desteğini alarak çiftçilerimize faydalı olmaya çalışacağız. Çıktığınız bu yolda başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.