GENEL BAŞKANIMIZ'DAN TAM DESTEK

Altınordu Ziraat Odası Başkanımız Selami Akarsu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret eden, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, Başkan Şemsi Bayraktar’a Fındık hakkında bilgi verdi.

Başkan Selami Akarsu, Fındık fiyatları ile ilimizde ve bölgemizde meydana gelen doğal afetler hakkında bilgi verdi.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’da Başkan Selami Akarsu’nun kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizleri takip ediyoruz, desteğimiz her zaman yanınızda çalışmalarınızı çiftçilerimizin menfaatlerini koruyarak devam ettirin” dedi.